Kjøpsbetingelser ved handel hos ALu Laukar

Les kjøpsbetingelserne for en sikker og god handel i vår butikk

 

PRISER.
Alle oppgitte priser er i norske kroner, og inklusiv 25 % moms på varer. 15 % mva på matvarer, og 0% på kursavgifter og ,unsthåndverk. Det tas forbehold for avgiftsendringer, pris- og korrekturfeil mm.

ANGRERETT.
Der er 14 dages returrett på våre varer, regnet fra den dag de mottas. Unntatt ferskvarer/levende pil. Ønsker du å angre ditt kjøp, skal varen returneres i samme stand og mengde, som du mottok den, samt evt. emballasje skal være ubrutt. Når varen er returnert og godkjent, refunderes kjøpsprisen til din konto innenfor få dage. Omkostninger ved returnering skal kunden selv betale. Ovenstående gjelder også for varer, du ønsker ombyttet.

REKLAMATION.
Ved reklamasjon som følge av feillevering eller skadede planter gjelder kjøpsloven. Ta kontakt med oss pr tlf eller mail så snart du kan, senest 5 dager etter at pakken er hentet ut. Ser du at pilen du har plantet ikke spirer, SKAL du sende en melding hurtigst muligt du opdager dette. Send bilder av plantene det gjelder på mail, forklar samtidig hvad som er skjedd. Vent ikke til høsten eller neste vår med at kontakte oss!

FORSENDELSE VARER KJØPT I NETTBUTIKK
.
Forsendelse av kjøpte varer vil skje når vi fysisk er tilstede i butikken. Siden vi ikke har åpen hver dag eller på faste tidspunkter skjer forsendelser så snart det er mulig. Ved forsinkelser gies det beskjed så hurtig som mulig.  Det er derfor ikke mulig å få varer tilsendt fra dag til dag.

EMBALLASJE/PAKKE TILLEGG

Ved kjøp av verktøy og fiskeskinn kommer et emballasje/pakke tillegg på 20,- NOK pr. verktøy/fiskeskinn.
Ved kjøp av materiale til stolseteflette kommer et emballasje/pakke tillegg på 40,- NOK pr. rull.
Ved kjøp av pilvidjer; tørr og/eller levende kommer et emballasje/pakke tillegg på 60,- NOK. pr. pakke.

EMBALLASJE/PAKKE TILLEGG  ER IKKE I FRAKT PRISERNE.

FRAKT
Vi pakker i bobleplast og sender som Norgespakke; egenemballert + emballasjekostnad. Vi velger alltid den billigste løsning! Vi sender over hele landet!

Billigste Norgespakke, egenemballert sendes etter gjeldende priser:

  • Vekt fra 0- 10 kg – 235,- korte pakker /354,- lange pakker
    Vekt fra 10- 25 kg – 355,- korte pakker /474,- lange pakker
    Vekt fra 25- 30 kg – 470,- korte pakker /589,- lange pakker
  • OBS. Lange pakker: Frakt av pilvidjer- tørr og levende har tillegg, da de går som spesialgodt pga lengde. Max lengde er 230cm.

MANDAG/TIRSDAG UTSENDELSE AV LEVENDE PIL.

Forsendelse av kjøpte varer som levende pil og stiklinger vil skje hver mandag eller tirsdag. Det er derfor ikke muligt at få tilsendt fra dag til dag.

VARERETURNERING.
Ved angre av kjøp, feil eller mangler returneres til nedenstående adresse:

Alu Laukar
Langø 4
3233Sandefjord
NO 922 275 963

Bemerk at vi ikke mottar pakker sendt pr. oppkrav. Returnering kan også skje ved å avlevere varen personlig hos oss.Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis gjeldene informasjoner følger pakken – eksempelvis kopi av ordrebekreftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvor refusjon kan foregå, kopi av evt. forutgående korrespondanse mm.

AVBESTILLING AV KURS.
Må skje senest 14 dager før kursstart. Ellers returneres ikke kursavgiften. Du kan midlertidig sende en stedfortreder. Dette gjelder også ved benyttelse av gavekort.